miercuri, 28 august 2013

Mobilitate Ungaria-Budapesta

Word and Art for Young Students via IT

În perioada 16-27 aprilie 2013 o delegație a C.Ș.E.I. ,,Orizont Oradea formată din 10 elevi și 7 cadre didactice porneau în aventura mobilității programată în cadrul proiectului Comenius ,,Ways via IT”.
 Proiectul „Ways via IT” „Word and Art for Young Students via IT” („Cuvânt şi artă pentru tinerii elevi prin intermediul IT”)  este un proiect de parteneriat bilateral Comenius coordonat de prof. dir. adj. Elena Erdeli de la C.Ş.E.I. „Orizont” Oradea alături de Bárczi Gusztáv Óvoda,  Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális, instituția parteneră din Ungaria, Budapesta.
Prin activitățile desfășurate, proiectul își propune dezvoltarea competențelor  de comunicare în diferite limbi străine (română, maghiară , engleză), socializarea copiilor cu CES în vederea integrării lor optime în societate și analiza aspectelor specifice procesului de predare a disciplinelor artă și informatică în România și Ungaria. Având o durata de 2 ani aceste proiecte presupun realizarea de schimburi reciproce de grupuri de minim 10 elevi pentru minim 10 zile între instituțiile partenere.

Mobilitatea în Ungaria a fost un real succes, constituind un motiv special de bucurie pentru elevii noștri care poate nu vor mai avea o astfel de ocazie prea curând sau poate niciodată. Echipa de proiect dorește să împărtășească reușita acestei activități prin câtorva instantanee ale activităților derulate pe parcursul celor 10 zile de ședere în Ungaria. 















Mulțumesc elevilor, părinților acestora, profesorilor care au însoțit elevii în această mobilitate și  echipei proiectului ,,Ways via IT” pentru reușita acestei mobilități.
Cu deosebită considerație,
coordonator proiect, prof. dir. adj. C.S.E.I. ,,Orizont” Oradea
ELENA-MARIA ERDELI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu